Een uitvaart in Schiedam

Op zoek naar een uitvaartbedrijf in regio Zuid-Holland?

Het afscheid nemen van een dierbare is een diepgaand en persoonlijk moment, een tijd waarin de waarde van een respectvolle en waardige uitvaart onmiskenbaar wordt. In Schiedam, een stad met een rijke geschiedenis en een hechte gemeenschap, begrijpen wij, bij Concept Uitvaart, de essentiële rol die een persoonlijke uitvaart speelt in het rouwproces. De keuze voor een uitvaart in Schiedam is niet alleen een keuze voor een laatste rustplaats, maar ook voor een zorgvuldige begeleiding en ondersteuning tijdens deze moeilijke tijd.

Wij zijn hier om u door de verschillende aspecten van het plannen van een uitvaart te leiden, van het kiezen van het juiste pakket dat past bij uw wensen en budget, tot het creëren van een ceremonie die de unieke persoonlijkheid van uw dierbare weerspiegelt. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak, combineren we traditie met persoonlijke aandacht, om ervoor te zorgen dat elke uitvaart een waardig en gedenkwaardig afscheid wordt.

Staat u voor de taak om een uitvaart in Schiedam te organiseren? Laat ons u begeleiden door de complexiteit van dit proces met compassie, respect en professionaliteit. In deze momenten van afscheid is een persoonlijke aanpak niet alleen een troost, maar ook een brug naar het begin van het helingsproces.

Persoonlijke uitvaartverzorging in Vlaardingen

In deze tijden van verlies en rouw is het van onschatbare waarde om een uitvaartverzorger te hebben die niet alleen professionaliteit en ervaring biedt, maar ook een diep begrip van de behoefte aan persoonlijke aandacht en zorg. Bij Concept Uitvaart in Schiedam, zetten wij ons volledig in voor het leveren van persoonlijke uitvaartverzorging die respectvol, waardig en vooral, afgestemd is op de unieke levensverhalen van de overledenen en de specifieke wensen van hun nabestaanden.

concept uitvaart over ons

Elk leven is uniek en elk afscheid zou dat ook moeten zijn. Onze aanpak is erop gericht om nauw samen te werken met u en uw familie om een dienst te creëren die de essentie van het leven van uw dierbare vangt.

We luisteren aandachtig naar uw verhalen, herinneringen en wensen om een ceremonie te ontwerpen die eer doet aan de overledene op een manier die echt persoonlijk is.

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, tot na de uitvaartceremonie, staat ons team voor u klaar. Wij bieden ondersteuning bij elke stap; van het adviseren over de pakketkeuze en het regelen van de ceremonie, tot hulp bij de administratieve afhandelingen en het bieden van emotionele steun.

Bij Concept Uitvaart begrijpen we de complexiteit van rouw en streven we ernaar om het proces zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken.

We erkennen de diversiteit van wensen en culturele achtergronden en zijn toegewijd aan het bieden van flexibele diensten die kunnen worden aangepast om aan elke behoefte te voldoen.

Of u nu een traditionele begrafenis, een crematie met een intieme bijeenkomst, of een unieke viering van het leven wenst, ons team is er om uw visie werkelijkheid te maken.

Wat Kost een Uitvaart in Schiedam?

De kosten van een uitvaart in Schiedam kunnen sterk variëren afhankelijk van de wensen en voorkeuren. Bij Concept Uitvaart streven we ernaar transparantie te bieden over onze prijzen en diensten, zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken die past bij uw budget en behoeften. Onze pakketten zijn ontworpen om een scala aan opties te bieden, van eenvoudige en waardige diensten tot luxe en persoonlijke ceremonies.

Pakket Brons

€ 1.495

Pakket Zilver

€ 1.995

Pakket Goud

€ 2.375

Pakket Briljant

€ 2.975

Pakket Smaragd

€ 3.975

Pakket Diamant

€ 4.995

Elk pakket is met zorg samengesteld om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen, waarbij altijd wordt gezorgd voor respectvolle en waardige dienstverlening. Bij Concept Uitvaart begrijpen we dat de kosten een belangrijke overweging zijn en we staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de juiste balans tussen wensen en budget.

De keuze van het pakket hangt af van persoonlijke voorkeuren, de wens voor het soort ceremonie en de specifieke diensten die u belangrijk vindt. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u door dit proces te begeleiden, met empathie, respect en toewijding.

Waarom Kiezen Voor Concept Uitvaart?
Oplossings
gericht
Lokaal
vertrouwen
Alles onder
één dak
Oog voor
detail

Hoe bestelt u uitvaartdiensten in Schiedam

Het regelen van een uitvaart is een persoonlijke en vaak complexe taak, vooral tijdens een periode van rouw. Bij Concept Uitvaart in Schiedam begrijpen we de behoefte aan een eenvoudig en transparant proces om deze diensten te bestellen. Ons doel is om u te ondersteunen met empathie, respect en professionaliteit, terwijl we de last van de organisatie van u overnemen.

concept uitvaart over ons

Wij beginnen met een persoonlijk gesprek, waarin uw wensen en voorkeuren centraal staan. Dit eerste overleg is geheel vrijblijvend en bedoeld om u een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden, onze pakketten en de bijbehorende prijzen.

Samen verkennen we uw behoeften en wensen om zo het meest passende uitvaartpakket te selecteren dat eer doet aan het leven van uw dierbare. Dit gesprek biedt ook de gelegenheid om alle vragen die u heeft te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

Na het consult, ontvangt u van ons een gedetailleerd overzicht van de gekozen diensten, inclusief een heldere prijsopgave. Ons team staat klaar om u door het gehele proces te begeleiden, van de planning en uitvoering van de uitvaart tot aan de nazorg.

We zorgen ervoor dat u in elke fase ondersteund wordt, met aandacht voor persoonlijke wensen en respect voor uw dierbare.

0 +
Uitvaarten geregeld
0 jaar
Gespecialiseerd in uitvaartverzorging
concept uitvaart over ons

Hoe u uitvaartdiensten in Schiedam kunt Reseveren?

Neem contact met ons op voor meer informatie.
ONS TEAM

Maak kennis met een professioneel team

Jan van der Boom

Met 25 jaar ervaring in dit mooie vak kan ik rustig zeggen, dit is geen werk, maar een hobby. Dit is zo dankbaar werk dat je niet echt over werk kan praten. de uren die ik aan de mensen geef, blijven in mijn leven een genot om weer naar een nieuwe melding uit te kijken.


Ineke Berg

Een mooier vak dan uitvaartverzorger bestaat er niet voor mij.

Al op mijn 16e wist ik: dit wordt mijn vak.

De wensen van de overledenen en de nabestaanden staan op nummer 1.

Geen wens is voor mij te gek of vreemd.

Mijn moto is: behandel iemand zoals je zelf ook behandeld wil worden.

Ashley van der Boom

Ik ben Ashley en geboren met het uitvaartvak. Ik vind het bijzonder om dicht bij de nabestaande te komen, een luisterend oor te mogen bieden en met elkaar een liefdevol afscheid voor te bereiden. De mensen bepalen en ik ben op de achtergrond, maar wel aanwezig om alles goed te laten verlopen. Met liefde en geduld.

Angelo Anzola

Mijn naam is Angelo Anzola. Ik ben geboren in Curaçao en al heel lang ingeburgerd in de Nederlandse samenleving. Daarnaast ben ik als zanger ook actief in de wereld van kerk en samenleving.
In het verleden werd ik regelmatig door families benaderd om medewerking te verlenen aan een stijlvolle Antilliaanse begrafenissen.
Deze onvergetelijke momenten wil ik nu verder gaan uitbouwen.
Daarbij wil ik mij richten op de perfectie en zorg in alle doelgroepen.

John den Breejen

Al ruim 36 jaar ben ik werkzaam in de uitvaartbranche, en ben nog steeds blij en trots dat ik voor dit vak gekozen heb. Mijn expertise is het ontzorgen van de familie en het persoonlijk woord tijdens de uitvaartdienstdienst. Ook het verzorgen van de overledene behoort tot mijn taak en dit doe ik met overgave. Ik ben klassiek en Engels geschoold, dit vind je terug in mijn stijl als uitvaartverzorger.