Blog

No Content Available

Heeft u een vraag?

Heb je interesse in onze diensten als begrafenisondernemer in Rotterdam-Hoogvliet omtrent uitvaartverzorging in Dordrecht, Rotterdam, Spijkenisse, Hellevoetsluis of elders in de regio? Wij gaan graag met je gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Onderstaand hebben wij een aantal concepten met vaste tarieven uitgelicht, die wij speciaal hebben ontwikkeld op basis van onze mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Een kist is zeker niet verplicht. In het kader van hygiëne en vervoer moet het lichaam wel bedekt zijn. Dit mag zijn d.m.v. een kist, maar hiervoor kunt u bijvoorbeeld ook een wade gebruiken. Het is wel belangrijk dat het uiteindelijke omhulsel echt bedoeld is om begraven of gecremeerd te worden. Zo mag hier geen kunststof of metaal in verwerkt zijn en moet dit lucht- en waterdoorlatend zijn. Ook mag het omhulsel de ontbinding van het lichaam niet in de weg staan. Een wade is een mooi alternatief voor een kist en heeft een wat warmere en zachtere uitstraling.

Het melden van een overlijden kan dag en nacht, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor u via 010-419-08-72.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

× Hoe kan ik u helpen?