Rouwcentrum in Rotterdam-Zuid

Rouwcentrum in Rotterdam-Zuid

Zoek je een rouwcentrum in regio Rotterdam-Zuid waar je in je eigen tempo en in alle rust afscheid kunt nemen van een overleden dierbare? Concept Uitvaart in Zuid-Holland begrijpt dit volkomen en biedt dan ook de mogelijkheid tot (thuis)opbaring.

Rouwcentrum in Rotterdam-Zuid: Het Afscheidshuis

Voor de opbaring van de overledene zijn meerdere mogelijkheden. Zo kan er gekozen worden voor een thuisopbaring of een opbaring in een uitvaartcentrum. Diverse rouwcentra in Rotterdam-Zuid beschikken over een 24-uurs opbaarruimte waar de naaste familie middels een sleutelsysteem op ieder gewenst moment van de dag bij hun dierbare kunnen verblijven tot aan de dag van de uitvaart. Wij beschikken over een aantal verschillende locaties.

concept home
concept uitvaart rouwcentrum

Nog een laatste blik

Nog een laatste groet, nog een laatste keer zien: afscheid nemen is een moeilijk proces, maar een kostbaar moment waarvoor je vanzelfsprekend alle tijd en ruimte wilt nemen. Als geen ander beseffen wij hoe belangrijk privacy en rust is in deze moeilijke en kostbare periode van afscheid. In diverse rouwcentra in Rotterdam-Zuid bieden wij nabestaanden daarom de ruimte om hun emoties te ervaren en te verwerken.

Vraag een gesprek met ons aan

Wil je graag op je eigen manier en in je eigen tempo afscheid nemen van een overleden dierbare? Diverse rouwcentra in Rotterdam-Zuid maken dit mogelijk. Wil je meer weten over onze dienstverlening omtrent uitvaartverzorging in regio Zuid-Holland? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar 010 419 08 72, stuur een e-mail naar info@conceptuitvaart.nl of vul ons contactformulier in.

Waarom kiezen mensen voor ons?

Persoonlijke benadering

Familie
bedrijf

Persoonlijke benadering

Oog voor
detail

concept uitvaart over ons
OVER ONS

Concept Uitvaart in Zuid-Holland regelt en organiseert betaalbare uitvaartdiensten met een uniek en memorabel karakter van A tot Z. Tevens verzorgen wij zaken als drukwerk, repatriëring, rouwvervoer, verzorging, kleden en opbaren in eigen beheer en zijn om deze reden qua dienstverlening en tarieven niet afhankelijk van derden. Van de kennismaking tot aan de dag van de uitvaart: als uitvaartondernemer in Zuid-Holland staan we voor je klaar en ontzorgen je waar mogelijk.

0 +

Uitvaarten geregeld

0 jaar

Gespecialiseerd in uitvaartverzorging

concept uitvaart over ons
Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

× Hoe kan ik u helpen?