Opzegservice na overlijden

Opzegservice na overlijden

Administratieve zorg uit handen

Gratis opzegservice voor nabestaanden. Na een overlijden moeten nabestaanden veel praktische en administratieve zaken regelen. Het opzeggen van abonnementen (o.a. telefoon, krant), contracten en social media accounts (o.a. facebook) is vaak een tijdrovende en lastige bezigheid. Met onze handige online opzegservice voor nabestaanden kun je die administratieve last uit handen geven. Alles wordt op één plek overzichtelijk geregeld. Zo voorkom je dat kosten onnodig doorlopen. Ook voor het overzetten van abonnementen op een andere naam kun je hier terecht.

Heb je vragen over de opzegservice? Bel ons dan op 010 419 08 72 of stuur ons een e-mail. Wij staan je graag te woord.

Direct inloggen bij de Opzegservice

bij de Opzegservice snel en efficiënt al uw abonnementen, contracten en online accounts opzeggen? Dat kan met onze uitgebreide opzegservice.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

× Hoe kan ik u helpen?