Overlijden melden

Belangrijk om te weten:

Stap 1: Gegevens overledene:
Stap 2: Gegevens opdrachtgever:
Stap 3: Aanvullende informatie:

Indien er een dierbare is overleden, is het belangrijk om eerst telefonisch contact op te nemen met één van onze medewerkers bij Concept Uitvaart. Onze medewerkers zijn 24 uur per dag bereikbaar op het nummer 010 419 08 72. Na het gesprek kun je het overlijden doorgeven via het formulier hieronder. Op deze manier kunnen wij je direct ondersteunen en begeleiden in deze moeilijke tijd.

Het doorgeven van het overlijden via het formulier zorgt ervoor dat wij snel alle benodigde informatie hebben om de uitvaart te organiseren. Zo kunnen wij samen met jou de wensen en voorkeuren van de overledene in kaart brengen en deze op een persoonlijke en respectvolle manier vormgeven. Uiteraard houden wij hierbij ook rekening met je eigen wensen en mogelijkheden.

Onze uitvaartleider zal je gedurende het hele proces ondersteunen en adviseren. Van het kiezen van de juiste locatie tot het samenstellen van een passend afscheid, wij zijn er om je te helpen. Zo kun jij je volledig richten op het rouwproces en het afscheid van je dierbare.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

× Hoe kan ik u helpen?