Een uitvaart in Poortugaal

Op zoek naar een uitvaartbedrijf in regio Zuid-Holland?

In het hart van Poortugaal biedt Concept Uitvaart zorg en ondersteuning in tijden van afscheid. Het verliezen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis, waarbij de juiste begeleiding en aandacht voor persoonlijke wensen essentieel zijn. Onze jarenlange ervaring en diepe verbondenheid met de gemeenschap stellen ons in staat om uitvaarten te verzorgen die niet alleen eer betonen aan de overledene, maar ook troost en herinnering bieden aan de nabestaanden.

Wij geloven dat elk afscheid uniek is en zien het als onze taak om samen met u een herdenking te creëren die recht doet aan het leven van uw dierbare. Van traditionele ceremonies tot meer eigentijdse herdenkingen, ons aanbod is divers.

Met aandacht voor detail en een luisterend oor, streven we ernaar om elke uitvaart in Poortugaal te voorzien van een persoonlijke touch, afgestemd op uw wensen en voorkeuren. Dit doen we door niet alleen te focussen op de ceremonie zelf, maar ook op de vele mogelijkheden voorafgaand en na de uitvaart, zodat elk aspect van het afscheid zorgvuldig en respectvol wordt ingevuld.

Persoonlijke uitvaartverzorging in Poortugaal

Bij Concept Uitvaart begrijpen we dat elk leven uniek is en elk afscheid dat ook zou moeten zijn. Persoonlijke uitvaartverzorging staat centraal in alles wat we doen. In Poortugaal en omstreken zijn we bekend om onze toegewijde en empathische benadering, waarbij we nauw samenwerken met families om een herdenking te creëren die zo uniek is als de persoon die zij herdenken.

concept uitvaart over ons

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, wordt u gekoppeld aan een persoonlijke uitvaartverzorger die u door het gehele proces heen begeleidt. Deze professional is uw steun en toeverlaat, iemand die luistert naar uw verhalen en wensen, en die vertaalt naar een uitvaart die eer betoont aan het leven van uw dierbare.

Wij geloven dat de kleinste details een groot verschil kunnen maken. Of het nu gaat om de keuze van muziek, de invulling van de ceremonie, de selectie van de bloemen, of de locatie voor de dienst; elk element van de uitvaart kan worden aangepast om een persoonlijke touch te geven. Ons team beschikt over de creativiteit en de middelen om uw ideeën werkelijkheid te maken, zelfs als u op zoek bent naar iets dat buiten de traditionele paden ligt.

In onze dienstverlening combineren we respect voor tradities met een openheid voor innovatie en persoonlijke voorkeuren. Of u nu kiest voor een traditionele begrafenis of een moderne, niet-religieuze ceremonie, ons doel is om een respectvol en gedenkwaardig afscheid te verzorgen dat recht doet aan de overledene.

Een persoonlijke uitvaartverzorging betekent dat we er zijn voor u, op de momenten dat u ons nodig heeft. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over hoe we een herdenking kunnen creëren die de unieke essentie van uw dierbare vangt? Neem dan contact met ons op. Samen zorgen we voor een waardig afscheid dat herinneringen koestert en eer betoont aan het leven dat geleefd is.

Wat kost een uitvaart in Poortugaal?

De kosten van een uitvaart in Poortugaal kunnen sterk variëren, afhankelijk van de persoonlijke wensen en de gekozen diensten. Bij Concept Uitvaart streven we ernaar om transparant en duidelijk te zijn over onze prijzen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken die past bij uw budget en wensen.

Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van onze uitvaartpakketten, variërend van eenvoudig en waardig tot uitgebreid en volledig gepersonaliseerd. Ons aanbod is ontworpen om aan elke behoefte te voldoen, met respect voor elk budget.

Pakket Brons

€ 1.495

Pakket Zilver

€ 1.995

Pakket Goud

€ 2.375

Pakket Briljant

€ 2.975

Pakket Smaragd

€ 3.975

Pakket Diamant

€ 4.995

De prijs van een uitvaart is afhankelijk van vele factoren, inclusief maar niet beperkt tot de keuze van het pakket, de locatie van de ceremonie, de keuze van de kist of urn, en eventuele extra diensten zoals bloemarrangementen, rouwkaarten en catering. Ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het maken van de keuzes die het beste passen bij uw wensen en budget.

Waarom Kiezen Voor Concept Uitvaart?
Oplossings
gericht
Lokaal
vertrouwen
Alles onder
één dak
Oog voor
detail

Hoe bestelt u uitvaartdiensten in Poortugaal?

Het bestellen van uitvaartdiensten bij Concept Uitvaart in Poortugaal is een proces waarbij we u met zorg en respect begeleiden. We begrijpen dat dit een emotioneel moeilijke tijd kan zijn, en ons doel is om het proces zo eenvoudig en begrijpelijk mogelijk te maken.

concept uitvaart over ons
  1. Contact Opnemen: Het proces begint met een telefoontje of e-mail naar Concept Uitvaart. Ons team staat klaar om uw eerste vragen te beantwoorden en een afspraak voor een persoonlijke ontmoeting in te plannen.
  2. Vrijblijvend Consult: Tijdens deze ontmoeting bespreken we uw wensen, de mogelijkheden en bieden we inzicht in de verschillende pakketten en diensten. Dit gesprek is volledig vrijblijvend en bedoeld om u een duidelijk beeld te geven van wat wij kunnen bieden.
  3. Keuze van het Pakket: Na het consult, wanneer u klaar bent om verder te gaan, helpen we u bij het kiezen van het juiste pakket dat past bij uw behoeften en budget. Wij zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie heeft om een geïnformeerde beslissing te nemen.
  4. Persoonlijke Aanpassing: Elk aspect van de uitvaartdienst kan worden aangepast om te voldoen aan uw persoonlijke wensen en de unieke essentie van uw dierbare te weerspiegelen.
  5. Bevestiging en Uitvoering: Zodra alles is besproken en overeengekomen, zullen wij zorg dragen voor de organisatie en uitvoering van de uitvaartdiensten, zodat u zich kunt concentreren op het herdenken van uw dierbare.
0 +
Uitvaarten geregeld
0 jaar
Gespecialiseerd in uitvaartverzorging
concept uitvaart over ons

Hoe u uitvaartdiensten in Poortugaal kunt Reseveren?

Neem contact met ons op voor meer informatie.
ONS TEAM

Maak kennis met een professioneel team

Jan van der Boom

Met 25 jaar ervaring in dit mooie vak kan ik rustig zeggen, dit is geen werk, maar een hobby. Dit is zo dankbaar werk dat je niet echt over werk kan praten. de uren die ik aan de mensen geef, blijven in mijn leven een genot om weer naar een nieuwe melding uit te kijken.


Ineke Berg

Een mooier vak dan uitvaartverzorger bestaat er niet voor mij.

Al op mijn 16e wist ik: dit wordt mijn vak.

De wensen van de overledenen en de nabestaanden staan op nummer 1.

Geen wens is voor mij te gek of vreemd.

Mijn moto is: behandel iemand zoals je zelf ook behandeld wil worden.

Ashley van der Boom

Ik ben Ashley en geboren met het uitvaartvak. Ik vind het bijzonder om dicht bij de nabestaande te komen, een luisterend oor te mogen bieden en met elkaar een liefdevol afscheid voor te bereiden. De mensen bepalen en ik ben op de achtergrond, maar wel aanwezig om alles goed te laten verlopen. Met liefde en geduld.

Angelo Anzola

Mijn naam is Angelo Anzola. Ik ben geboren in Curaçao en al heel lang ingeburgerd in de Nederlandse samenleving. Daarnaast ben ik als zanger ook actief in de wereld van kerk en samenleving.
In het verleden werd ik regelmatig door families benaderd om medewerking te verlenen aan een stijlvolle Antilliaanse begrafenissen.
Deze onvergetelijke momenten wil ik nu verder gaan uitbouwen.
Daarbij wil ik mij richten op de perfectie en zorg in alle doelgroepen.

John den Breejen

Al ruim 36 jaar ben ik werkzaam in de uitvaartbranche, en ben nog steeds blij en trots dat ik voor dit vak gekozen heb. Mijn expertise is het ontzorgen van de familie en het persoonlijk woord tijdens de uitvaartdienstdienst. Ook het verzorgen van de overledene behoort tot mijn taak en dit doe ik met overgave. Ik ben klassiek en Engels geschoold, dit vind je terug in mijn stijl als uitvaartverzorger.