Header image      

Eenvoudig en compleet

Verzorgd volgens een vast concept en tarief

 
line decor
  
line decor

 
 
 
 

 

 

Concept Uitvaart ©

010 419 08 72

 

e-mail: info@conceptuitvaart.nl

www.conceptuitvaart.nl

Postadres:

Randweg 42, 3074 BP, Rotterdam

Postbus 4244, 3006 AE, Rotterdam

 

 

 

 

 

Niets van deze site mag worden gebruikt voor publicatie of andere doeleinden zonder voorafgaande toestemming van de auteur.  © 2011

 

 

 

 

 

 


 
 
Voorwaarden Concept

Hieronder treft u de voorwaarden aan met betrekking tot Het Concept Cremeren - 'Basis'.

Wij verzoeken u deze voorwaarden door te nemen.

Om ons tarief van het Concept Cremeren - 'Basis' van € 2.475,00 te kunnen garanderen is een beperkte vrije keuze voor een rouwcentrum (koeling) in overleg mogelijk.

De crematie van de overledene vindt plaats zonder afscheidsplechtigheid en zonder gebruik van aula en/of koffiekamer van het crematorium.

De basis-asbestemming bestaat uit het uitstrooien van de as op het strooiveld van het crematorium.

Het Concept Cremeren - 'Basis' is gebaseerd op ons werkgebied Rotterdam en omstreken.

Werkzaamheden buiten dit werkgebied zijn, in verband met vervoer en plaatselijk ander geldende tarieven, slechts uitvoerbaar in overleg met de opdrachtgever, tegen een vooraf begrote meerprijs.

Aanpassingen danwel uitbreidingen van bovenstaand Concept zijn alleen mogelijk in overleg met de opdrachtgever tegen bijbetaling van onze toeslagen.

De uitvaartnota van het Concept Cremeren - 'Basis' dient te worden voldaan binnen 14 dagen na de uitvaart.

Van de opdrachtgever(geefster) kan in het uitzonderlijke geval, als deze niet in het bezit is van een vaste woon of verblijfplaats, worden gevraagd de kosten van de uitvaart in zijn geheel, vóór aanvang van enige werkzaamheden, te voldoen.

Conform artikel 11.1.h zijn al onze diensten vrijgesteld van BTW. Vermelde bedragen zijn hierdoor totaalbedragen zoals u die na de uitvaart terug kunt vinden op de nota.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Ervaringen van nabestaanden:


"Mijn moeder was onvoldoende verzekerd voor de kosten van haar uitvaart. Helaas kwam ik hier pas achter op het moment dat zij kwam te overlijden. Door te kiezen voor het Concept Uitvaart en een aantal extra dingen zelf te organiseren werd het een respectvolle en unieke uitvaart".

Margo, Capelle aan den IJssel

"Onze vader en opa was al een lange periode ziek en wist dat hij zou komen te overlijden. Ook wist hij dat een uitvaart met al die poespas niet hoefde voor hem. Een uitvaartkist en dan cremeren. Muziek en toespraken wilde hij niet. Zijn wens kwam dan ook in vervulling door het Basis-concept te gebruiken. In het restaurant waar opa graag kwam hebben wij na de crematie een bijeenkomst gehouden". "Nogmaals heel erg bedankt"

Familie De Hoog, Rotterdam