Header image      

Eenvoudig en compleet

Verzorgd volgens een vast concept en tarief

 
line decor
  
line decor

 
 
 
 

Concept Uitvaart ©

010 419 08 72

 

e-mail: info@conceptuitvaart.nl

www.conceptuitvaart.nl

Postadres:

Randweg 42, 3074 BP, Rotterdam

Postbus 4244, 3006 AE, Rotterdam

 

 

 

Niets van deze site mag worden gebruikt voor publicatie of andere doeleinden zonder voorafgaande toestemming van de auteur.  © 2011 
 
Verzekeringen

 

Uitvaartverzekeringen zijn onder te verdelen in twee categorieën:

Naturaverzekeringen en Sommenverzekeringen

 

Een natura verzekering verzekert en verzorgt, veelal in eigen beheer, een uitvaart zoals bij leven werd afgesproken en afgesloten door de verzekerde.

Een sommenverzekering keert een vast bedrag uit na het overlijden zoals bij leven door de verzekerde werd afgesproken en afgesloten.

Belangrijk om te weten!

Welke vorm van verzekering of welke maatschappij dan ook, u bent te allen tijde vrij om te kiezen voor onze dienstverlening.

Door onze jarenlange ervaring met verschillende verzekerings- vormen en -maatschappijen kunnen wij een verzekerde uitvaart compleet voor u verzorgen.

Voor een nadere uitleg van de verzekeringsvormen klikt u in de linker menukolom.

 

 

 

 

 

 
 

 

Ervaringen van nabestaanden:


"Mijn moeder was onvoldoende verzekerd voor de kosten van haar uitvaart. Helaas kwam ik hier pas achter op het moment dat zij kwam te overlijden. Door te kiezen voor het Concept Uitvaart en een aantal extra dingen zelf te organiseren werd het een respectvolle en unieke uitvaart".

Margo, Capelle aan den IJssel

"Onze vader en opa was al een lange periode ziek en wist dat hij zou komen te overlijden. Ook wist hij dat een uitvaart met al die poespas niet hoefde voor hem. Een uitvaartkist en dan cremeren. Muziek en toespraken wilde hij niet. Zijn wens kwam dan ook in vervulling door het Basis-concept te gebruiken. In het restaurant waar opa graag kwam hebben wij na de crematie een bijeenkomst gehouden". "Nogmaals heel erg bedankt"

Familie De Hoog, Rotterdam