Header image      

Eenvoudig en compleet

Verzorgd volgens een vast concept en tarief

 
line decor
  
line decor

 

 

Concept Uitvaart ©

010 419 08 72

 

e-mail: info@conceptuitvaart.nl

www.conceptuitvaart.nl

Postadres:

Randweg 42, 3074 BP, Rotterdam

Postbus 4244, 3006 AE, Rotterdam

 

 

 

 

Niets van deze site mag worden gebruikt voor publicatie of andere doeleinden zonder voorafgaande toestemming van de auteur.  © 2011


 
 
Hoe Het Concept Uitvaart© werkt

 

Doordat wij zaken als drukwerk, repatriëring, rouwvervoer, verzorging, kleden, opbaren en het verzorgen van een thuisopbaring van een overledene in eigen beheer uitvoeren zijn wij qua dienstverlening en tarieven niet afhankelijk van derden.

De concepten zijn samengesteld door tevens het laagste tarief voor het gebruik van rouwcentrum, crematorium of begraafplaats te hanteren.

Hierdoor kunnen wij u de concepten voor een voordelig tarief aanbieden.

Op Het Concept Uitvaart © bieden wij u tevens een 'voordeligst tarief garantie' aan voor de door ons te leveren diensten, faciliteiten, mogelijkheden en produkten.

Deze garantie houdt in dat wanneer u een soortgelijk pakket van een andere aanbieder heeft ontvangen, wij dit zelfde pakket voor u uitvoeren met nog eens een extra korting van 5% op het totaalbedrag van dat pakket. (op basis van vergelijkbare diensten, faciliteiten, mogelijkheden en produkten)

Op basis van inhoud en mogelijkheden van onze concepten zijn wij dan ook het meest voordelig en bieden wij u de beste prijs/kwaliteitsverhouding aan.

Een uitvaartnota zal bij ons altijd het totaalbedrag bevatten op basis van het door u gekozen concept met een toeslag voor uw, eventuele, aanvullende wensen.

Het Concept Uitvaart bestaat uit vijf mogelijkheden voor begraven en vijf mogelijkheden voor cremeren, vastgelegd in concepten, om een uitvaart vorm te geven na een overlijden.

Om de verschillende concepten te bekijken vragen wij u hieronder een keuze te maken uit:

BEGRAVEN

CREMEREN

 

 

 

 
 

 

Ervaringen van nabestaanden:


"Mijn moeder was onvoldoende verzekerd voor de kosten van haar uitvaart. Helaas kwam ik hier pas achter op het moment dat zij kwam te overlijden. Door te kiezen voor het Concept Uitvaart en een aantal extra dingen zelf te organiseren werd het een respectvolle en unieke uitvaart".

Margo, Capelle aan den IJssel

"Onze vader en opa was al een lange periode ziek en wist dat hij zou komen te overlijden. Ook wist hij dat een uitvaart met al die poespas niet hoefde voor hem. Een uitvaartkist en dan cremeren. Muziek en toespraken wilde hij niet. Zijn wens kwam dan ook in vervulling door het Basis-concept te gebruiken. In het restaurant waar opa graag kwam hebben wij na de crematie een bijeenkomst gehouden". "Nogmaals heel erg bedankt"

Familie De Hoog, Rotterdam