Header image      

Eenvoudig en compleet

Verzorgd volgens een vast concept en tarief

 
line decor
  
line decor

 
 
 
 

 

 

Concept Uitvaart ©

010 419 08 72

 

e-mail: info@conceptuitvaart.nl

www.conceptuitvaart.nl

Postadres:

Randweg 42, 3074 BP, Rotterdam

Postbus 4244, 3006 AE, Rotterdam

 

 

 

 

 

Niets van deze site mag worden gebruikt voor publicatie of andere doeleinden zonder voorafgaande toestemming van de auteur.  © 2011

 

 

 

 

 

Niets van deze site mag worden gebruikt voor publicatie of andere doeleinden zonder voorafgaande toestemming van de auteur.  © 2011


 
 
De Sommenverzekering

 

Een sommenverzekering keert een vast bedrag uit na het overlijden van de verzekerde.

Op het moment dat een verzerde komt te overlijden wordt de verzekeraar van het overlijden op de hoogte gesteld en keert de verzekeringsmaatschappij een bedrag uit waarvoor de polis bij leven werd afgesloten.

Het kan zijn dat er tevens een bedrag aan, door de jaren, opgebouwde rente extra wordt uitgekeerd. Zo kan het bedrag in de loop van tijd meegroeien met eventuele stijgingen van de uitvaartkosten.

Een en ander hangt af van de polisvoorwaarden die aan het afsluiten van een dergelijke verzekering door de maatschappij in het verleden werd opgesteld.

Het voordeel van het afsluiten van een sommenverzekering is dat uw nabestaanden, na uw overlijden, kunnen beschikken over een geldbedrag in overeenstemming met uw uitvaartwensen.

Wij kunnen u deskundig adviseren over het afsluiten van een dergelijke verzekering op basis van een huidige kostenbegroting betreffende uw uitvaartwensen.

Wanneer u dit wenst kunt u dit aangeven in het op de site aanwezige contact formulier.

Belangrijk om te weten!

Welke vorm van verzekering of welke maatschappij dan ook, u bent te allen tijde vrij om te kiezen voor onze dienstverlening.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Ervaringen van nabestaanden:


"Mijn moeder was onvoldoende verzekerd voor de kosten van haar uitvaart. Helaas kwam ik hier pas achter op het moment dat zij kwam te overlijden. Door te kiezen voor het Concept Uitvaart en een aantal extra dingen zelf te organiseren werd het een respectvolle en unieke uitvaart".

Margo, Capelle aan den IJssel

"Onze vader en opa was al een lange periode ziek en wist dat hij zou komen te overlijden. Ook wist hij dat een uitvaart met al die poespas niet hoefde voor hem. Een uitvaartkist en dan cremeren. Muziek en toespraken wilde hij niet. Zijn wens kwam dan ook in vervulling door het Basis-concept te gebruiken. In het restaurant waar opa graag kwam hebben wij na de crematie een bijeenkomst gehouden". "Nogmaals heel erg bedankt"

Familie De Hoog, Rotterdam