Header image      

Eenvoudig en compleet

Verzorgd volgens een vast concept en tarief

 
line decor
  
line decor

 
 
 
 

 

 

Concept Uitvaart ©

010 419 08 72

 

e-mail: info@conceptuitvaart.nl

www.conceptuitvaart.nl

Postadres:

Randweg 42, 3074 BP, Rotterdam

Postbus 4244, 3006 AE, Rotterdam

 

 

 

 

 

Niets van deze site mag worden gebruikt voor publicatie of andere doeleinden zonder voorafgaande toestemming van de auteur.  © 2011

 

 

 

 

 

Niets van deze site mag worden gebruikt voor publicatie of andere doeleinden zonder voorafgaande toestemming van de auteur.  © 2011


 
 
De Naturaverzekering

 

Voorbeelden van naturaverzekeraars zijn onder andere Dela, Yarden, Monuta en UZ.

Het voordeel zou kunnen zijn dat u met een dergelijke verzekering uw uitvaartwensen bij leven vastlegt om uw nabestaanden niet onnodig emotioneel en financieel te belasten na uw overlijden. Hierbij dient te worden opgemerkt dat u uw uitvaartwensen zelf ook kunt vastleggen aan de hand van onze wilsverklaring deze kunt u bij ons aanvragen via het contactformulier.

Nadeel is echter dat uw nabestaanden beperkt worden in de keuzevrijheid doordat vaak extra dient te worden betaald voor produkten en faciliteiten die tijdens het afsluiten van de verzekering niet tot het verzekeringspakket behoorden. Zo kan de keuze voor een rouwcentrum of crematorium dat niet in eigen beheer is van de maatschappij extra hoge kosten met zich mee brengen.

Nadeel is tevens dat de in het verleden afgesloten verzekering niet de kosten kan dekken van de uitvaart in de huidige of toekomstige tijd. Alles wordt nu eenmaal duurder in de loop der jaren. De uitvaartpakketten worden in de tijd dan ook steeds meer uitgekleed en vaak dient men voor dezelfde faciliteiten fors bij te betalen.

Wanneer u de voorkeur zou hebben voor een volledige keuzevrijheid betreffende uw uitvaart adviseren wij u sommenverzekering af te sluiten.

Belangrijk om te weten!

Welke vorm van verzekering of welke maatschappij u dan ook heeft, u bent te allen tijde vrij om te kiezen voor onze dienstverlening.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Ervaringen van nabestaanden:


"Mijn moeder was onvoldoende verzekerd voor de kosten van haar uitvaart. Helaas kwam ik hier pas achter op het moment dat zij kwam te overlijden. Door te kiezen voor het Concept Uitvaart en een aantal extra dingen zelf te organiseren werd het een respectvolle en unieke uitvaart".

Margo, Capelle aan den IJssel

"Onze vader en opa was al een lange periode ziek en wist dat hij zou komen te overlijden. Ook wist hij dat een uitvaart met al die poespas niet hoefde voor hem. Een uitvaartkist en dan cremeren. Muziek en toespraken wilde hij niet. Zijn wens kwam dan ook in vervulling door het Basis-concept te gebruiken. In het restaurant waar opa graag kwam hebben wij na de crematie een bijeenkomst gehouden". "Nogmaals heel erg bedankt"

Familie De Hoog, Rotterdam